Waarom samenwerken met Gezond.nl?

Overweeg je een patiëntenstop op jouw praktijk? Of heb je reeds een patiëntenstop moeten instellen?
Heb je moeite met het vinden van waarnemers?
Worden je doktersassistenten overspoeld met telefoontjes?
Zijn er zorgen over continuïteit van zorg in jouw regio?

Gezond.nl biedt uitkomst! Digitale zorg wanneer het kan en zorg in de praktijk wanneer dat nodig is.

Wat is Gezond.nl?

Gezond.nl zorgt voor een digitale schil om de lokale huisartsenpraktijk. De huisartsen van Gezond.nl beantwoorden zoveel mogelijk zorgvragen direct digitaal via de app. Dit gebeurt via de chat en/of videobellen. Dat kan ook 's avonds en in het weekend.

Wanneer nodig wordt een afspraak ingepland bij de lokale huisarts, uiteraard met voorbereiding van het fysieke consult en met een passende financiering. Zo dragen we bij aan continuïteit van zorg en verminderde werkdruk van zorgprofessionals op de huisartsenpraktijk.

Bewezen internationale applicatie die al sinds 2013 wordt gebruikt en waar al meer dan 1,8 miljoen patiënten gebruik van maken.


De huisartsen van Gezond.nl beantwoorden de chat realtime, geen chatbot. Hierdoor neemt de druk op de telefonie bij de lokale huisartsenpraktijk af.


Zorgvraag wordt, waar mogelijk, volledig digitaal afgehandeld. Op dit moment handelen de huisartsen van Gezond.nl 75% van de zorgvragen digitaal af. Fysiek consult is voorbereid door de huisartsen van Gezond.nl.


Lokale huisarts én huisarts van Gezond.nl werken in hetzelfde medisch dossier.

Ipad

Digitaal als het kan, fysiek als het moet

Gezond.nl app

Via de Gezond.nl app kan de patiënt een zorgvraag starten, het medisch dossier en uitslagen inzien en (herhaal)medicijnen aanvragen.

Digitale huisartsen van Gezond.nl

Via de chat in de app kan de patiënt direct de zorgvraag voorleggen aan een huisarts van Gezond.nl. Zij staan klaar voor patiënten via chat en video, ook 's avonds en in het weekend.

Fysieke zorg

Heeft de patiënt een afspraak nodig? Dan biedt de aangesloten lokale huisartsenpraktijk de fysieke zorg tijdens de reguliere praktijkuren.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij helpen je graag verder!

Gezond.nl maakt gebruik van functionele cookies en analytische cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren. Lees meer in ons privacystatement...