Complete huisartsenzorg via Gezond.nl

Bij Gezond.nl is online zorg het startpunt. Dezelfde kwaliteit en veiligheid als een traditionele huisarts, maar dan via een gebruiksvriendelijke en betrouwbare app. Chat of videobel via de Gezond.nl app direct met een huisarts. Dat kan ook ’s avonds en in het weekend. Zo heb jij snel contact met een huisarts én kom je alleen langs op de praktijk wanneer het nodig is. Is het beter dat je langskomt? Dan wordt een afspraak ingepland bij jouw vaste eigen huisarts. Naast zorg ontvangen, kun je in de app ook je zorg regelen. Zo heb je altijd toegang tot je medische gegevens en kan je makkelijk een herhaalrecept aanvragen.

Bijdragen aan toekomstbestendige zorg

In veel regio’s kunnen patiënten geen huisarts vinden, bestaan lange wachttijden en neemt de werkdruk in de huisartsenpraktijk toe. Er is sprake van een steeds groter wordend tekort aan zorgverleners, tegelijkertijd stijgt het aantal zorgvragen en worden deze steeds complexer. Daarom hebben wij een nieuwe vorm van huisartsenzorg ontwikkeld: Gezond.nl.


Met Gezond.nl ondersteunen we lokale huisartsen met digitale zorg. Patiënten ontvangen digitale zorg wanneer het kan en zorg in de praktijk wanneer dat nodig is. We zetten digitale middelen in om de werkdruk van zorgprofessionals op de huisartsenpraktijk te verminderen. Met deze nieuwe vorm van huisartsenzorg komen we ook tegemoet aan de behoeften van patiënten. Patiënten hebben via Gezond.nl meer regie over hun gezondheid, wanneer en waar zij dat willen.

web pagina

Veilig en betrouwbaar

Beveiliging van jouw informatie is voor ons heel belangrijk. Daarom zijn wij NEN 7510 gecertificeerd, de norm voor informatiebeveiliging in de zorg. Met DigiD garanderen wij dat je veilig inlogt en je gegevens veilig zijn. Jouw medische gegevens zijn alleen zichtbaar voor jou en de zorgverleners waarmee je spreekt.

n e n
digi-d

Ontstaan uit en onderdeel van Arts en Zorg

Gezond.nl is een initiatief van de Arts en Zorg Groep: de grootste huisarts van Nederland. Met meer dan 15 jaar ervaring en een landelijke netwerk van huisartsen en zorgverzekeraars, bundelen we onze krachten. De ervaringen die we hebben in de praktijk, vertalen we naar digitale zorgoplossingen die de huisartsenzorg makkelijker en toekomstbestendiger maken. De Arts en Zorg Groep bestaat uit drie onderdelen:

Arts en Zorg

Arts en Zorg biedt vraaggestuurde eerstelijnszorg in hun gezondheidscentra. Hiermee biedt Arts en Zorg huisartsenzorg die vernieuwend en toegankelijk is en maken ze online diensten op grote schaal beschikbaar.


Zorg in opdracht

Deze zorg biedt GezondheidsZorg Asielzoekers (GZA) aan doelgroepen die geen of beperkt toegang hebben tot de reguliere zorg. Zo biedt GZA onder andere asielzoekerszorg in opdracht van het COA.


Digital Healthcare

Met Digital Healthcare richten we ons op de ontwikkeling van digitale diensten en infrastructuur op het gebied van gezondheid en vitaliteit. Door snel, persoonlijk en duidelijk antwoord te geven op gezondheidsvragen via Gezond.nl, HuisartsDichtbij en huisartsenpraktijken DocLine waar we digitale zorg aanvullend aanbieden aan fysieke zorg bij de vaste huisarts.

Ipad
patiënt

Samen werken aan digitale zorg

Bij Gezond.nl hebben we passie voor zorg én technologie. Iedere dag werken we aan waardevolle oplossingen om de eerstelijnszorg toekomstbestendig te maken. We werken nauw samen met zorgverleners en patiënten. Zo passen we hun vakkennis en ervaringen toe in diensten die het verschil maken voor patiënt en zorgverlener.

Werken bij Gezond.nl? Bekijk onze vacatures.

Gezond.nl maakt gebruik van functionele cookies en analytische cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren. Lees meer in ons privacystatement...