Vacatures

Elke dag werken we hard om de huisartsenzorg te innoveren. Dat doen we door digitale diensten te ontwikkelen die patiënt en zorgverlener verder helpen.

Iedereen in ons team heeft iets met zorg en technologie. Die passies brengen we samen om waardevolle oplossingen te ontwikkelen voor de huisartsenzorg. Wil jij bijdragen aan toekomstbestendige zorg? Bekijk dan de vacatures. Ook als er geen passende vacatures zijn, komen we graag met je in contact. Hiervoor kan je een open sollicitatie sturen.

Lead Developer

Wil jij een zichtbare bijdrage leveren aan digitale toegang tot huisartsenzorg in Nederland en heb je affiniteit met zorg en technologie? Wil jij dit samenbrengen om bij te dragen aan toekomstbestendige zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou! Lees hier meer over de vacature.

Bekijk deze vacature

Front-end developer

Zoek je een mooie kans, om te beginnen met een greenfield project met een uitdagende front-end? Lees dan gauw verder! Are you looking for a great opportunity to start with a greenfield project involving a challenging front-end? Keep reading!

Bekijk deze vacature

Huisarts Leeuwarden waarneming of dienstverband

Wij zoeken een huisarts die graag wil werken op een goed georganiseerde praktijk met een stabiel en prettig team. Deze praktijk werkt met de Gezond.nl app, waardoor een deel van de zorgvragen op afstand wordt beantwoord. Dit betekent dat jij meer tijd en aandacht hebt voor patiënten die op de praktijk langskomen! Lees hier meer over de vacature.

Bekijk deze vacature

Gezond.nl maakt gebruik van functionele cookies en analytische cookies om de website goed te laten functioneren en te verbeteren. Lees meer in ons privacystatement...